Πεθανε Η Φωφη : Λευτέρης Κατσικαρέλης ΚΙΝΑΛ - Δεν κατάφερε να βγει νικήτρια στην τελευταία και πιο μεγάλη μάχη της ζωής της, η φώφη γεννηματά, αφήνοντας την .

Δεν κατάφερε να βγει νικήτρια στην τελευταία και πιο μεγάλη μάχη της ζωής της, η φώφη γεννηματά, αφήνοντας την . Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά μετά από ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της την κυριακή. Κατέληξε σήμερα το πρωί η πρόεδρος του κιναλ, . Την τελευταία της πνοή άφησε η φώφη γεννηματά που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ευαγγελισμός. Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα η φώφη γεννηματά, σε ηλικία 56 ετών, μετά τη ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της τις τελευταίες ώρες.

Φώφη γεννηματά, μετά από πολυετή μάχη και . Λευτέρης Κατσικαρέλης ΚΙΝÎ'Λ
Λευτέρης Κατσικαρέλης ΚΙΝÎ'Λ from www.alphafreepress.gr
«στις 25 οκτωβρίου 2021, στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιν.αλ. Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά μετά από ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της την κυριακή. Φώφη γεννηματά, μετά από πολυετή μάχη και . Η φώφη γεννηματά ήταν 56 ετών. Κατέληξε σήμερα το πρωί η φώφη γεννηματά ύστερα από δύο εβδομάδες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», καθώς υπέστη ηπατικό σοκ. Δεν κατάφερε να βγει νικήτρια στην τελευταία και πιο μεγάλη μάχη της ζωής της, η φώφη γεννηματά, αφήνοντας την . Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα η φώφη γεννηματά, σε ηλικία 56 ετών, μετά τη ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της τις τελευταίες ώρες.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά.

Κατέληξε σήμερα το πρωί η φώφη γεννηματά ύστερα από δύο εβδομάδες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», καθώς υπέστη ηπατικό σοκ. Κατέληξε σήμερα το πρωί η πρόεδρος του κιναλ, . Φώφη γεννηματά, μετά από πολυετή μάχη και . Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα η φώφη γεννηματά, σε ηλικία 56 ετών, μετά τη ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της τις τελευταίες ώρες. Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά μετά από ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της την κυριακή. Πέθανε το μεσημέρι της δευτέρας η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, στο νοσοκομείο ευαγγελισμός όπου νοσηλευόταν από τις 12 οκτωβρίου μετά . Η φώφη γεννηματά ήταν 56 ετών. Την τελευταία της πνοή άφησε η φώφη γεννηματά που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ευαγγελισμός. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Πέθανε η φώφη γεννηματά σήμερα στις 12.04 στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός», σε ηλικία 57 ετών, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και παρά . Δεν κατάφερε να βγει νικήτρια στην τελευταία και πιο μεγάλη μάχη της ζωής της, η φώφη γεννηματά, αφήνοντας την . «στις 25 οκτωβρίου 2021, στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιν.αλ.

Κατέληξε σήμερα το πρωί η φώφη γεννηματά ύστερα από δύο εβδομάδες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», καθώς υπέστη ηπατικό σοκ. Η φώφη γεννηματά ήταν 56 ετών. Πέθανε το μεσημέρι της δευτέρας η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, στο νοσοκομείο ευαγγελισμός όπου νοσηλευόταν από τις 12 οκτωβρίου μετά . Φώφη γεννηματά, μετά από πολυετή μάχη και . Δεν κατάφερε να βγει νικήτρια στην τελευταία και πιο μεγάλη μάχη της ζωής της, η φώφη γεννηματά, αφήνοντας την .

Φώφη γεννηματά, μετά από πολυετή μάχη και . Λευτέρης Κατσικαρέλης ΚΙΝÎ'Λ
Λευτέρης Κατσικαρέλης ΚΙΝÎ'Λ from www.alphafreepress.gr
Κατέληξε σήμερα το πρωί η πρόεδρος του κιναλ, . Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά μετά από ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της την κυριακή. Κατέληξε σήμερα το πρωί η φώφη γεννηματά ύστερα από δύο εβδομάδες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», καθώς υπέστη ηπατικό σοκ. «στις 25 οκτωβρίου 2021, στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιν.αλ. Πέθανε η φώφη γεννηματά σήμερα στις 12.04 στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός», σε ηλικία 57 ετών, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και παρά . Η φώφη γεννηματά ήταν 56 ετών. Δεν κατάφερε να βγει νικήτρια στην τελευταία και πιο μεγάλη μάχη της ζωής της, η φώφη γεννηματά, αφήνοντας την .

Η φώφη γεννηματά ήταν 56 ετών.

Κατέληξε σήμερα το πρωί η φώφη γεννηματά ύστερα από δύο εβδομάδες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», καθώς υπέστη ηπατικό σοκ. Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά μετά από ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της την κυριακή. Η φώφη γεννηματά ήταν 56 ετών. Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα η φώφη γεννηματά, σε ηλικία 56 ετών, μετά τη ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της τις τελευταίες ώρες. Φώφη γεννηματά, μετά από πολυετή μάχη και . Κατέληξε σήμερα το πρωί η πρόεδρος του κιναλ, . Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Πέθανε το μεσημέρι της δευτέρας η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, στο νοσοκομείο ευαγγελισμός όπου νοσηλευόταν από τις 12 οκτωβρίου μετά . Δεν κατάφερε να βγει νικήτρια στην τελευταία και πιο μεγάλη μάχη της ζωής της, η φώφη γεννηματά, αφήνοντας την . «στις 25 οκτωβρίου 2021, στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιν.αλ. Πέθανε η φώφη γεννηματά σήμερα στις 12.04 στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός», σε ηλικία 57 ετών, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και παρά . Την τελευταία της πνοή άφησε η φώφη γεννηματά που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ευαγγελισμός.

Δεν κατάφερε να βγει νικήτρια στην τελευταία και πιο μεγάλη μάχη της ζωής της, η φώφη γεννηματά, αφήνοντας την . Κατέληξε σήμερα το πρωί η φώφη γεννηματά ύστερα από δύο εβδομάδες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», καθώς υπέστη ηπατικό σοκ. Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα η φώφη γεννηματά, σε ηλικία 56 ετών, μετά τη ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της τις τελευταίες ώρες. Φώφη γεννηματά, μετά από πολυετή μάχη και . Πέθανε η φώφη γεννηματά σήμερα στις 12.04 στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός», σε ηλικία 57 ετών, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και παρά .

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Λευτέρης Κατσικαρέλης ΚΙΝÎ'Λ
Λευτέρης Κατσικαρέλης ΚΙΝÎ'Λ from www.alphafreepress.gr
Πέθανε το μεσημέρι της δευτέρας η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, στο νοσοκομείο ευαγγελισμός όπου νοσηλευόταν από τις 12 οκτωβρίου μετά . Η φώφη γεννηματά ήταν 56 ετών. Δεν κατάφερε να βγει νικήτρια στην τελευταία και πιο μεγάλη μάχη της ζωής της, η φώφη γεννηματά, αφήνοντας την . Κατέληξε σήμερα το πρωί η φώφη γεννηματά ύστερα από δύο εβδομάδες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», καθώς υπέστη ηπατικό σοκ. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Πέθανε η φώφη γεννηματά σήμερα στις 12.04 στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός», σε ηλικία 57 ετών, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και παρά . Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά μετά από ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της την κυριακή. Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα η φώφη γεννηματά, σε ηλικία 56 ετών, μετά τη ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της τις τελευταίες ώρες.

Την τελευταία της πνοή άφησε η φώφη γεννηματά που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ευαγγελισμός.

Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα η φώφη γεννηματά, σε ηλικία 56 ετών, μετά τη ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της τις τελευταίες ώρες. Κατέληξε σήμερα το πρωί η πρόεδρος του κιναλ, . Την τελευταία της πνοή άφησε η φώφη γεννηματά που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ευαγγελισμός. Πέθανε το μεσημέρι της δευτέρας η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, στο νοσοκομείο ευαγγελισμός όπου νοσηλευόταν από τις 12 οκτωβρίου μετά . Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά μετά από ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της την κυριακή. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Κατέληξε σήμερα το πρωί η φώφη γεννηματά ύστερα από δύο εβδομάδες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», καθώς υπέστη ηπατικό σοκ. «στις 25 οκτωβρίου 2021, στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιν.αλ. Δεν κατάφερε να βγει νικήτρια στην τελευταία και πιο μεγάλη μάχη της ζωής της, η φώφη γεννηματά, αφήνοντας την . Η φώφη γεννηματά ήταν 56 ετών. Φώφη γεννηματά, μετά από πολυετή μάχη και . Πέθανε η φώφη γεννηματά σήμερα στις 12.04 στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός», σε ηλικία 57 ετών, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και παρά .

Πεθανε Η Φωφη : Λευτέρης Κατσικαρέλης ΚΙΝÎ'Λ - Δεν κατάφερε να βγει νικήτρια στην τελευταία και πιο μεγάλη μάχη της ζωής της, η φώφη γεννηματά, αφήνοντας την .. Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα η φώφη γεννηματά, σε ηλικία 56 ετών, μετά τη ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της τις τελευταίες ώρες. «στις 25 οκτωβρίου 2021, στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιν.αλ. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Την τελευταία της πνοή άφησε η φώφη γεννηματά που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ευαγγελισμός. Δεν κατάφερε να βγει νικήτρια στην τελευταία και πιο μεγάλη μάχη της ζωής της, η φώφη γεννηματά, αφήνοντας την .